<?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?>

InfraShape

slimland_kiskunhalas_infrashape

InfraShape előnyei

Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában. A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz. Érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény és aromaterápiás kiegészítők.

árlista

infrashape

30 PERCES EDZÉS

2800 Ft
Luxus környezet
Egyedi tréning
Különleges élmény

50 PERCES EDZÉS

3500 Ft
Intenzív mozgás
Egy kis énidő
Kellemes környezet

bővebben az infrashape tréningről

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet.Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt.

Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested egy összefüggő rendszer.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, mely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

idopont_foglalas
Tovább az IDŐPONTFOGLALÁS oldalra
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba